PodGront

TV
Heerlijk een avondje voor de televisie hangen om te ontspannen. Netflix aan en kijken maar. Maar wat nu als je op zoek bent naar wat meer diepgang? Wat nu als je meer wilt dan alleen maar kijken naar je serie?

Natuurlijk is er in de wondere wereld van de podcasts een manier om je TV-ervaring wat uit te diepen. Shows zoals Star Trek hebben een grote groep fans die niet alleen de series kijken maar ook podcasts maken.

West Wingc869f6d0-cd29-0133-2e9f-6dc413d6d41d
Een van de leukste voorbeelden hiervan is de West Wing Weekly Podcast. In deze audioserie bespreken Joshua Malina (een van de acteurs uit de serie) en Hrishikesh Hirway iedere week een aflevering. Ze beschrijven de aflevering, wat er gebeurt (dus spoilers zijn niet te vermijden) en hoe de aflevering in elkaar is gezet. Als kers op de taart hebben ze met enige regelmaat een van de originele castmembers op bezoek.

Lord of the Ringsf05754b0-60e8-0134-787d-4ffec63d9550
Als je dacht dat de Lord of the Rings films niet lang genoeg waren, maak dan eens kennis met Lord of the Rings Minute van Cassandra Fredrickson en Norman Mitchell. Zij bespreken iedere dag een minuut van de filmserie. Een diepgaande analyse die zo’n kleine 20 minuten duurt per filmminuut. Het is voor de echte fans maar je verveelt je geen minuut.

En er zijn minuten genoeg want als ze het volhouden tot het einde van The Return of the King, zijn ze 11 160 podcastminuten verder.

Afbeelding: Emily.

Next Post