PodGront

De PuppyPodcast is het verhaal van een jong stel en de zoektocht naar hun eerste hond, de gesprekken die ze hierover voeren en de problemen die ze ondervinden. Ze bevragen elk aspect over hun toekomstige hond, en laten je horen hoe zij met dilemma’s omgaan. Daar zullen geen absolute antwoorden uit voort komen, maar het verhaal geeft hopelijk stof tot nadenken en discussie. Aflevering 3 gaat over – een beetje oneerbiedig gezegd – de leveranciers. Via wat voor kanaal koop of adopteer je een hond? Waar moet je bij welk kanaal op letten? En wat voor effect heeft jouw keuze van koper? Daarbij gaat het ook over het verschil tussen rashonden en kruisingen – laatst verscheen daar een nieuw onderzoek over dat wij nog niet konden meenemen in de podcast. Ter aanvulling kun je dit artikel lezen.

Aflevering 3 heeft een ietwat andere structuur dan je gewend bent van ons: je begint hier op deze pagina en klikt daarna door naar de stukken die jij specifiek interessant vindt. Je krijgt daarvoor instructies in de fragmenten – maar eigenlijk spreekt het voor zich. Probeer het maar:

Werkt de track hierboven niet? Klik hier om via de website van Soundcloud te luisteren. Via onderstaande afbeeldingen ga je verder in het verhaal:

Foto van Gusta Spaakman: Marijntje

Hondentrainer Iris met haar hond Jet

Onderzoeker, podcaster, en ondernemer.

Next Post