PodGront

Alle deelnemers aan de workshop

Afgelopen zondag was de eerste Podcastmakersdag ooit. Een gezellige dag vol vrolijke podcasters en fans op de NDSM-werf in Amsterdam. Het programma bestond uit workshops, lezingen en meerdere live-opnames van podcasts. Amanda Brouwers was er namens PodGront en, hoewel het al leuk was als bezoeker, organiseerde er een live opname van de Kookpotcast én een workshop geluiden vangen (samen met Paula Lina van Middenoor). Deze post is vooral voor de mensen die meededen aan de workshop. Iedereen was namelijk zo lekker bezig met geluiden vangen dat we nauwelijks tijd hebben gehad om alle producties terug te luisteren. Daarom zetten we ze hier op een rijtje.

De opdracht: maak een verhaal met alleen maar geluid. Na een korte uitleg en wat voorbeelden van Paula ging iedereen enthousiast aan de slag, en ze kwamen terug met onderstaande producties:

Prelude to a lesbian summerlove – van Narin, Linda, Sam en Pim.

Binnenstebuiten – van Maike en Simone.

Een bijzondere vakantie – van Marie Beth, Sander en Sofie. 

Horror – van Aletta, Adrian, Dieuwertje en Danielle. 

 

Deze lijst wordt nog aangevuld met producties van andere deelnemers, zodra zij deze opsturen (dat kan naar info@podgront.nl). Paula en ik hebben het in ieder geval erg leuk gehad, en hopen nog veel vaker dit soort workshops te mogen geven!

 

 

Onderzoeker, podcaster, en ondernemer.

Next Post