PodGront

De PuppyPodcast is het verhaal van een jong stel en de zoektocht naar hun eerste hond, de gesprekken die ze hierover voeren en de problemen die ze ondervinden. Ze bevragen elk aspect over hun toekomstige hond, en laten je horen hoe zij met dilemma’s omgaan. Daar zullen geen absolute antwoorden uit voort komen, maar het verhaal geeft hopelijk stof tot nadenken en discussie.De eerste aflevering van de PuppyPodcast draait om waarom. Waarom wil je een hond? En waarom is die vraag zo belangrijk?

Aflevering #1

 

De wandelsuggestie bij deze aflevering neemt je mee naar de rand van Groningen, naar het bevrijdingsbos. Het is een eerbetoon aan de Canadese soldaten die mee hebben gevochten in de bevrijding van de stad.

 

Aflevering #1 – wandelversie

De wandelversie van de PuppyPodcast is speciaal gemaakt voor het festival Let’s Gro. Festivalbezoekers konden met de PuppyPodcast op hun telefoon of mp3 door de binnenstad van Groningen wandelen. We hebben de route bewaard, zodat jij deze speciale versie ook nog kunt beleven!

 

 

Weet je zelf ook een leuke route? Of wil je je mening kwijt over deze aflevering? Neem dan contact met ons op. Bekijk op deze pagina alle afleveringen van de PuppyPodcast. De foto bovenaan deze pagina is gemaakt door Niels Brouwers.

Onderzoeker, podcaster, en ondernemer.

Next Post